محیط کاربری
تبلیغات
آخرین مطالب
آرشیو
اخبار سایت
انتقادات و پیشنهادات

تبلیغات متنی

دکتر آرش امیدی، استاد گروه مدیریت بهداشت دام، دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز



كتاب مقالات پنجمين همايش ملي مديريت بهداشت دام، اول اسفند 97

http://uupload.ir/view/bai5_5th_animalhealth_booklet.pdf/



موضوع : مباحث آموزشی -
تعداد بازدید : 4770 بار
ارسال شده در شنبه 31 فروردين 1398 - 10:05

دريافت كتابچه مقالات همايش‌هاي ملي مديريت بهداشت دام
استنادات يكي از معتبرترين كتب دامپزشكي جهان به مقالات اساتيد دانشكده ‏ي دامپزشكي دانشگاه شيراز

كتاب Veterinary Medicine در ويرايش يازدهم خود كه اخيراً در سال 2017 ميلادي به چاپ رسيده، به 21 مقاله از اساتيد دانشكده ي دامپزشكي دانشگاه شيراز ارجاع داده است.

آقايان دكتر سعيد نظيفي (4 مقاله)؛ دكتر علي رضاخاني (3 مقاله)؛ دكتر آرش اميدي، دكتر علي اصغر چالمه، دكتر علي حاجي محمدي و دكتر احمد عريان (هر كدام 2 مقاله) و دكتر مهرداد پورجعفر، دكتر عليرضا رعايت جهرمي، دكتر شهرام شكرفروش، دكتر محسن قانع، دكتر خداداد مستغني و دكتر ناصر وصال (هر كدام 1 مقاله) از اساتيدي هستند كه به مقالات آن ها در اين كتاب ارجاع داده شده است.

كتاب Veterinary Medicine بيش از نيم قرن است كه در زمينه ي بيماري هاي داخلي دام هاي بزرگ در آمريكا منتشر و يكي از معتبرترين كتب مرجع دامپزشكي جهان مي باشد كه در تمام دانشكده هاي دامپزشكي دنيا تدريس مي شود.

اين كتاب به بررسي تفصيلي بيماري هاي مختلف در دام هاي بزرگ شامل بيماري هاي دستگاه هاي مختلف بدن؛ بيماري هاي متابوليك؛ مسموميت ها؛ كمبودها؛ بيماري هاي عفوني و انگلي؛ بيماري هاي نوزادان؛ بيماري هاي با منشاء ناشناخته و نوپديد و .... پرداخته و همواره راهگشاي مسائل علمي و باليني در حيطه هاي مرتبط با بيماري هاي داخلي دام هاي بزرگ بوده است.

كتاب Veterinary Medicine نخستين بار در سال 1960 ميلادي منتشر شد و پس از آن در سال هاي مختلف مورد بازنگري هاي متعدد قرار گرفت.

شايان ذكر است كه در ويرايش اخير اين كتاب به 6 مورد از مقالات منتشر شده در نشريه ي Iranian Journal of Veterinary Research كه در دانشكده ي دامپزشكي دانشگاه شيراز چاپ مي شود و از مجلات معتبر ISI در زمينه ي دامپزشكي مي باشد نيز ارجاع داده شده است.
 



موضوع : مباحث آموزشی -
تعداد بازدید : 8361 بار
ارسال شده در سه شنبه 12 بهمن 1395 - 02:08

كتاب همايش

باسمه تعالي

بنا به درخواست تعدادي از كاربران محترم وبسايت، كتاب كامل اولين همايش سراسري تغذيه و بيماريهاي متابوليك (سال 1387) در ادامه مطلب براي دانلود قرار داده شد.

با احترام

اميدي



موضوع : سایر موارد -
تعداد بازدید : 10606 بار
ارسال شده در شنبه 21 ارديبهشت 1392 - 05:44

مصاحبه با ایرنا

يك استاد دانشكده كشاورزي دانشگاه بيرجند نيز به خبرنگار ايرنا گفت: كمبود سرمايه گذاري در بخش پژوهش و تحقيقات تقاضا محور، عدم برقراري ارتباط كامل بين دانشگاه و صنعت و مراكز خصوصي و نيز فقدان تبيين جايگاه واقعي پژوهش و پژوهشگر، از موانع موجود در امر تحقيق در كشور مي باشد.
دكتر 'آرش اميدي' كه امسال طرح پژوهشي وي با نام 'ارزيابي اتيولوژيك سقط جنين گوسفند در استان خراسان جنوبي' به عنوان پژوهش برتر دانشگاه بيرجند مورد تجليل قرار گرفت، مي افزايد: ما نياز به خلاقيت و نوآوري بيشتري در جهت توسعه علم و تحقيقات داريم و در كنار آن نكته مهمي كه بايد مد نظر داشته باشيم، مبحث انديشه سازي است تا بتوانيم در راستاي توسعه كشور تنها به علم ديگران اتكا نكنيم و از انديشه هاي دانشمندان سرزمين خود بهره ببريم كه خوشبختانه در سالهاي اخير اين مسير علمي به درستي تبيين شده است.
وي با بيان اينكه اهميت پژوهش و تحقيق در دنياي امروز به حدي است كه در ارزيابي كارنامه علمي هر كشور، ميزان ارايه مقالات تحقيقاتي و پژوهشي دانشگاه هاي آنها به عنوان يك معيار مهم در نظر گرفته مي شود، افزود: از اين روي كشورهاي صنعتي براي دستيابي به علم و صنعت، سرمايه گذاري هاي گسترده اي در حوزه پژوهش انجام مي دهند و لذا از نتايج آن نيز در پيشبرد اهداف و حل مشكلات بهره مي برند.
اميدي مي گويد: نكته ديگري كه در نتايج بسياري از پژوهش ها نمود مي يابد، بيان مسأله مي باشد و بديهي است كه ما به جمع آوري مشكلات و موانع براي دستيابي به يافتن راه حل نياز داريم.
وي مي افزايد: اما 'بيان مشكلات' براي بخش صنعت ما اهميت ندارد، زيرا براي آنها تنها حل مسأله و ارايه راهكار حل مشكل مهم است و نه بيان مجدد مشكل و اين بدون نگرش اصولي تحقق نمي يابد.
به گفته اين استاد دانشگاه: بايستي نتايج تحقيقات بطور كامل و مناسب در اختيار مصرف كننده قرار گيرد تا در راستاي حل مسايل و مشكلات راهگشا باشد.
اميدي مي گويد: علاوه مسايل ياد شده، توسعه پژوهش مستلزم جا افتادن فرهنگ پژوهش در بين آحاد افراد جامعه مي باشد.
وي به فقدان سرمايه گذاري بخش خصوصي در پژوهش و تحقيق بعنوان يكي از مهمترين تنگناهاي پژوهش و تحقيقات در كشور اشاره كرد و اظهار داشت: در اين خصوص لازم است تا با اتخاذ مديريت صحيح، ظرفيت ها و استعدادهاي موجود در كشور صورت گيرد و با همكاري بخشهاي مختلف، فضاي پرنشاط علمي در دانشگاه ها به سمت بخش خصوصي و صنعتي و رفع مشكلات و حل مسايل سوق داده شود.



موضوع : مباحث اجرائی -
تعداد بازدید : 13588 بار
ارسال شده در چهارشنبه 11 اسفند 1389 - 07:12

دسته بندی
نظر سنجی

   در چه رشته ای تحصیل می کنید (کرده اید)؟


       

  1. دامپزشکی
  2. علوم دامی
  3. پزشکی
  4. رشته های دیگر

        

لینکستان
تبلیغات
اوقات شرعی
آمار
افراد آنلاين : 1
امروز : 18
ديروز : 54
اين هفته : 166
اين ماه : 1782
امسال : 5500
کل بازديد : 217644
کل مطالب : 77
تگهای مطالب
|


تمامی حقوق این سایت متعلق به دکتر آرش امیدی می باشد
این وبسایت توسط سایت ساز مهر نسخه 2 محصولی از شرکت نگاه روشن پارس ایجاد شده است